Kundservice

 

Viktig information om ny betalningsmottagare

Från och med den 1 februari 2016 har Super Living Products tagit över försäljningen av Dentally från Scandinavian Good Business. Det innebär att du som kund har en ny leverantör av eltandborstarna Dentally WIZ och ZIP med tillhörande borsthuvuden samt tandtrådsbygeln Grip Floss. Beroende på vilken produkt eller abonnemang du har valt kan bankgirogironumret ha ändrats på ditt inbetalningskort sedan din senaste betalning. Vi ber dig därför att vara uppmärksam till vilket bankgiro du betalar till. Här nedan finner du de korrekta bankgironumren till vår fakturapartner Svenska Fakturaköp avseende dina leveranser av Dentallys produkter från Super Living Products.

Bankgironummer
 
Svenska Fakturaköp AB: 150-4950

 

OBS!

Scandinavian Good Business AB. Några av er kommer att under en begränsad tid få ytterligare leveranser av borsthuvuden från Scandinavian Good Business. Det innebär att ni fortsätter att betala till det plus- eller bankgiro som ni har gjort tidigare och som ni även finner på ert inbetalningskort som medföljer varje leverans av borsthuvudena. Här nedan finner ni även dessa korrekta plus- och bankgironummer.

Plusgironummer
 Arvato Finance AB: 497 21 03 - 8
Bankgironummer
 Arvato Finance AB: 5505 - 0702

Om du är det minsta tveksam över vilket plus- eller bankgiro du skall använda, är du självklart välkommen att kontakta oss. Maila oss på kundservice@dentally.se eller ring på 08 509 33 201 så hjälper vi dig. 

 

Kundtjänst
Tel: 08-509 332 01
E-post: kundservice@dentally.se
Öppettider: måndag – fredag kl 10-15, lunchstängt kl 12-13
E-post besvaras inom 48 timmar

Returadress
Dentally Yours
Box 7782
103 96 Stockholm

Leverantör
Super Living Products Ltd.
Unit 1401 Benson Tower
74 Hung To Road
Kwung Tong, Hongkong
Organisationsnummer: 2147004

Vi tar ansvar för alla personuppgifter – såsom namn, adress, e-postadress, telefonnummer, födelsedata, etc. – som du lämnar till oss eller som vi tar del av vid köp. Dentally är personuppgiftsansvarig och hanterar dina personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen.

Om du önskar blir spärrad för vidare kontakter från Dentally per telefon eller email, ber vi dig skicka ett email till kundservice@dentally.se och där ange namn, telefonnummer och e-postadress som ska spärras. Vid frågor om ditt abonnemang, var god vänd dig till vår kundservice på kundservice@dentally.se eller på telefon 08 509 33 201