Kundservice

Viktig information om ny betalningsmottagare

Från och med den 1 maj 2015 har Scandinavian Good Business AB tagit över försäljningen av Dentally från Kolbavilba AB. Det innebär att du som kund har en ny leverantör av eltandborstarna Dentally WIZ och ZIP med tillhörande borsthuvuden samt tandtrådsbygeln Grip Floss. Beroende på vilken produkt eller abonnemang du har valt kan plus- och bankgirogironumret ha ändrats på ditt inbetalningskort sedan din senaste betalning. Vi ber dig därför att vara uppmärksam till vilket plus- eller bankgiro du betalar till. Här nedan finner du de korrekta plus- och bankgironumren till vår fakturapartner Arvato Finance avseende dina leveranser av Dentallys produkter från Scandinavian Good Business AB.

Postgironummer
Arvato Finance AB: 493 94 94 - 2

Bankgironummer
Arvato Finance AB: 5510-8500
 

OBS!
Kolbavilba AB
Några av er kommer att under en begränsad tid få ytterligare leveranser av borsthuvuden från Kolbavilba AB. Det innebär att ni fortsätter att betala till det plus- eller bankgiro som ni har gjort tidigare och som ni även finner på ert inbetalningskort som medföljer varje leverans av borsthuvudena. Här nedan finner ni även dessa korrekta plus- och bankgironummer.

Postgironummer
Arvato Finance AB: 497 21 03 - 8

Bankgironummer
Arvato Finance AB: 5505 - 0702
 

Om du är det minsta tveksam över vilket post- eller bankgiro du skall använda, är du självklart välkommen att kontakta oss. Maila oss på kundservice@dentally.se eller ring på 08 509 33 201. Dentally vill ge dig bästa möjliga service. Vi vill gärna höra dina åsikter och frågor.

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna: Frågor och svar.

Adress: Scandinavian Good Business AB, Box 7782, 103 96 Stockholm

Har du fått ett föradresserat svarskuvert eller har du fått en annan adress anvisad av oss ska du använda den. 
Om du vill returnera varor ber vi dig kontakta kundservice via e-post eller telefon.

• Organisationsnummer: 556991-0127

• Kundservice per telefon: 08 509 33 201

• Kundservice per e-post: kundservice@dentally.se

Vi tar ansvar för alla personuppgifter – såsom namn, adress, e-postadress, telefonnummer, födelsedata, etc. – som du lämnar till oss eller som vi tar del av vid köp. Dentally är personuppgiftsansvarig och hanterar dina personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen. Om du önskar blir spärrad för vidare kontakter från Dentally per telefon eller email, ber vi dig skicka ett email till kundservice@dentally.se och där ange namn, telefonnummer och emailadress som ska spärras.

>> Mina sidor ligger för närvarande nere på grund av uppdatering <<

Vid frågor om ditt abonnemang, var god vänd dig till vår kundservice på kundservice@dentally.se eller på telefon 08 509 33 201